Pansion Stadion

Pansion Stadion je objekat u kome se možete u potpunosti prepustiti osoblju, po pitanju smještaja, ishrane, odmora, itd. Moderno opremljene sobe, visok nivo usluge, ugodna atmosfera i domaćinska briga ostavit će na svakog gosta izuzetno lijep osjećaj. Pansion raspolaže sa 9 ležajeva u šest smještajnih jedinica.

Restoran u kome možete svakodnevno sresti sve poslovne ljude ovog grada, pruža zaista domaćinski-tradicionalni ugođaj, sa bogatom trpezom nacionalne kuhinje.Počev od kuvanih jela, preko roštiljske palete,specijaliteta ispod sača, teletine, jagnjetine, domaćeg hljeba i raznih vrsta pita. Iskusićete u potpunosti poznatu nevesinjsku domaću kuhinju.

Pansion Stadion nalazi se na idealnoj lokaciji, raskrsnici par puteva koji vode iz Nevesinja, u neposrednoj blizini autobuske stanice, benzinskih pumpa, i centra grada. Posjeduje i prostran parking za goste pansiona.

Pansion Stadion se pokazao već godinama kao vrhunski organizator masovnijih druženja i okupljanja sa svim potrebnim aranžmanom.  

Kontakt: +387 (0)59 601 527 +387(0)65 628-613

Пансион Стадион