Novosti

24 novembar, 2022.

Na međunarodnom sajmu "Ero" privukao pažnju

JU Turistička organizacija Nevesinje zabilježila je veoma zapažen i uspješan nastup na “13. Međunarodnom sajmu turizma I seoskog turizma”.

Sajam je održan u period od 24-26.11.2022. godine pod sloganom “Izaberi svoje putovanje” u Kragujevcu, a okupio je više od 50 domaćih I regionalnih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Tokom tri sajamska dana u Kragujevcu, Turistčka organizacja Nevesinje je u sklopu štanda TORS-a izložila promotivni material i autentične proizvode karakteristične za ove krajeve, ali je svakako najveću pažnju privukao “Ero” maskota Nevesinjske olimpijade.

Koliko je značajan ovaj sajam pokazuje i činjenica da je privukao veliki broj posjetilaca kao I digitalnih I štampanih medija koji su izvještavali tokom tri dana sajma.

Turistička organizacija Nevesinje je osvojila treću nagradu za veoma uspješnu promociju i prezentaciju.

Organizatori su se potrudili da sva tri dana upotpune različitim sadržajima za izlagače I posjetioce ,kao što su stručna predavanja za izlagače kao I zabavni sadržaji uz nastup kragujevačkih folklornih ansambala i pjevačkih grupa.

Glavni organizatori sajma su Šumadija sajam i Turističkao rganizacija grada Kragujevac, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine i grada Kragujevac.